Почивни дни през 2017 г.

Официални празници, които са почивни дни през 2017 г.

Дата – 2017г. Ден от седмицата Празник
1 януари  Нова година
3 март Ден на Освобождението на България от османско робство
14 и 17 април  Великден

Разпети Петък и Велики Понеделник

1 май  Ден на труда и на международната работническа солидарност
24 май  Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост
6 септември  Ден на Съединението
22 септември  Ден на независимостта на България
25 и 26 декември  Рождество Христово

Важно е да знаете кои ще са празничните почивни дни през 2017 г. предварително. Това ще ви помогне да планирате годишния си отпуск отрано, така че да избегнете конфликти с колеги и ръководители, и служебната ви работа да не пострада от събирането на почивни и неработни дни през годината. Виждайки предварително списъка с почивни дни и вероятните дати за отработване ви дава шанс за внимателно разпределяне на дните от отпуската и съобразяване на възможностите за съчетаване на почивките на членовете на семейството и приятелите. Не забравяйте, че често неучебните дни в училищата се различават от стандартните неработни дни, защото учениците имат различна програма.

Почивни дни през 2016 г.

Официални празници 2016 г.

1 януари  Нова година
3 март  Ден на Освобождението на България от османско робство
29 април и 2 май  Разпети Петък и Велики Понеделник
6 май  Гергьовден, Ден на храбростта и Българската армия
24 май  Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост
6 септември  Ден на Съединението
22 септември  Ден на независимостта на България
26 декември  Рождество Христово

Допълнителни неработни дни 2016 г.

4 март  Отработва се на 12 март (събота)
23 май  Отработва се на 14 май (събота)
5 септември  Отработва се на 10 септември (събота)
23 септември  Отработва се на 17 септември (събота)

Програма на телевизията

ТВ програма

Програма на телевизията

Телевизионна програма

Тази подстраница на сайта „Proverka.bg“ е създадена с цел да улесни потребителите в търсенето им за ТВ програмата на телевизиите. За да се ориентирате в актуалната телевизионна програма за деня, просто кликнете върху някой от линковете по-горе озаглавени „ТВ програма“, „Програма на телевизията“ или „Телевизионна програма“. С цел да бъдем максимално полезни на Интернет потребителите, които търсят актуалната телевизионна програма, сме подбрали трите сайта, най-добре представящи информацията за предаванията по телевизията. Следвайки горните връзки ще стигнете до избраните страници на сайтовете, предоставящи удобен преглед на актуалната програма на телевизията.

ТВ програма

От линка озаглавен „ТВ програма“, ще може да проверите телевизионната програма на най-популярните телевизии в България. Сайта в който ще попаднете по изключително удобен начин ви представя възможност да разберете, какво дават в момента по телевизията, и какви ще са следващите телевизионни предавания, по съответните тв програми.

Програма на телевизията

Чрез линка със заглавие „Програма на телевизията“, ще попаднете на сайт с изключително пълна tv programa на всички тв програми.
Посредством филтърът във въпросния сайт, вие може да проверите програмата на телевизията за конкретно избрана от вас тв програма.
Само трябва да отбележете кои телевизионни програми искате да видите и да кликнете върху бутона „Показване“. След което автоматично ще се зареди програма на избраните от вас телевизии.

Телевизионна програма

Връзката, озаглавена „Телевизионна програма“, ще ви отведе до сайт, в който програмата на телевизията не е приоритет, но в същото време е представена достатъчно ясно и удобно за справки за предаванията и часовете на излъчване на конкретни телевизионни продукции и филми.

Надяваме се нашият избор на сайтове, предоставящи информация за телевизионната програма, ви е допаднал и ви е полезен.